ЦНАПам Рівненщини передали комп’ютерну техніку

20 Липня 2023, 16:50
ЦНАПам Рівненщини передали комп’ютерну техніку 416
ЦНАПам Рівненщини передали комп’ютерну техніку

Начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль передав керівникам ЦНАПів Рівненщини комп’ютерну техніку для покращення якості та швидкості надання послуг. 

Це нові ноутбуки, моноблоки та портативні зарядні станції, повідомляють на сайті Рівненської ОВА. 

«Центри надання адмінпослуг є однією з основних точок дотику громадян з державою. Тож ми намагаємося спростити процес отримання різних документів і послуг. І матеріально-технічне забезпечення ЦНАПів відіграє важливу роль у забезпеченні якісного та ефективного надання послуг громадянам»,- сказав очільник області.

Нагадаємо, що нині на Рівненщині налічується 46 таких установ. За пів року вони надали понад 365 тисяч адміністративних послуг. Також впродовж воєнного стану було відкрито ЦНАПи в Олександрії, Мізочі, Немовичах, Вирах та Зорі.

Віталій Коваль подякував за співпрацю та підтримку Програмі розвитку ООН в Україні, яка діє в межах проєкту «Посилення стійкості громад в регіонах України», що фінансується Урядом Великої Британії.

Зазначимо, що раніше, в рамках взаємодії Рівненської ОДА з ПРООН в Україні наша область отримала три мобільних кейси для ЦНАПів в Костополі, Сарнах та Рокитному. У цих громадах такий комплект техніки дозволяє адміністраторам виїздити до людей і надавати всі необхідні адмінпослуги.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024