У Рівненському районі розшукали дев’ятирічного втікача, який не хоче повертатися додому

20 Липня 2023, 17:41
У Рівненському районі розшукали дев’ятирічного втікача, який не хоче повертатися додому 501
У Рівненському районі розшукали дев’ятирічного втікача, який не хоче повертатися додому
19 липня, близько восьмої ранку, до поліцейського офіцера Городоцької громади зателефонувала продавчиня магазину, що в селі Обарів. 
 
Жінка повідомила, що місцева жителька прийшла за продуктами в крамницю та розповіла, що зник її 9-річний син, якого вдома не було майже дві доби. Про це йдеться у повідомленні пресслужби поліції Рівненщини. 
 
Капітан поліції Василь Ойцюсь вказану сім’ю знає давно, адже вона перебуває на обліку як така, що опинилися в складних життєвих обставинах. Мати хлопчика підтвердила, що син вчергове втік та вночі не ночував удома.
 
Правоохоронець негайно почав шукати малолітнього: орієнтовно через годину побачив його у полі на окраїні села. Втім, хлопчик, побачивши поліцейського, кинувся втікати.
 
Коли Василь Ойцюсь наздогнав його, 9-річний Тарасик сказав, що не хоче жити вдома, через неналежні умови проживання та образи з боку старшого брата. Пояснив, що із підручних матеріалів змайстрував халабуду та мешкав там.
 
Тож вирішувати проблему «хлопці» на службовому авто поїхали до працівників служби у справах дітей. Дорогою поліцейський нагодував малолітнього, який понад добу майже нічого не їв.
 
Усі разом вирішили влаштувати хлопчика в обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей. Тож після огляду лікаря доставили Тарасика за новим місцем проживання.
 
Ювенальні поліцейські з'ясовують усі обставини та причини втечі малолітнього з дому. Крім того, поліцейський офіцер подарував малолітньому мобільний телефон, аби завжди бути на зв’язку, допомагати у разі потреби та підтримувати
Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024