Двох рівнян судитимуть за повторний збут психотропів

01 Серпня 2023, 15:56
Двох рівнян судитимуть за повторний збут психотропів 334
Двох рівнян судитимуть за повторний збут психотропів

Рівненська окружна прокуратура здійснює процесуальне керівництво у двох кримінальних провадженнях за фактами збуту психотропних речовин на території міста. 

Один з наркоторговців – 35-річний рівнянин, який систематично збував особливо небезпечну психотропну речовину «PVP». Про це повідомляють у пресслужбі відомства. 

Чоловік і раніше потрапляв в поле зору правоохоронців та притягувався до кримінальної відповідальності за злочини у сфері незаконного обігу наркотичних засобів та психотропних речовин. 

Слідство, за результатами проведених оперативних закупок, задокументувало чергові три факти незаконного збуту чоловіком психотропної речовини.

З метою конспірації зловмисник продавав наркотики, розкладаючи закладки з порошкоподібною речовиною на території обласного центру, а координати їх місцеперебування надсилав у месенджері.

Затриманому вже повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб з визначенням застави.  

Фігурант іншого кримінального провадження – 39-річний чоловік, стосовно якого на розгляді в міському суді нині перебуває два кримінальні провадження щодо незаконного збуту та зберігання метамфетаміну. Втім, висновків він не зробив і продовжував свою злочинну діяльність. В ході досудового розслідування в обвинуваченого провели дві оперативні закупки, в ході яких він за 1000 гривень продав психотропну речовину «метамфетамін». 

Слідство завершили і вже третій обвинувальний акт скерували до суду.

Досудове розслідування в обох провадженнях проводять слідчі Рівненського РУП ГУНП в Рівненській області.

Максимальне покарання за вчинення зазначених злочинів – позбавлення волі терміном від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024