Волинянин, якого підозрюють у смертельній аварії біля Рівного, їхав під дією наркотиків

04 Серпня 2023, 11:51
Волинянин, якого підозрюють у смертельній аварії біля Рівного, їхав під дією наркотиків 588
Волинянин, якого підозрюють у смертельній аварії біля Рівного, їхав під дією наркотиків

Апеляційний суд змінив обраний запобіжний захід водію, якого підозрюють у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть велосипедиста.

Слідством встановлено, що 2 липня 42-річний житель Волині, керуючи автомобілем Alfa Romeo, на трасі Київ-Чоп неподалік села Велика Омеляна Рівненського району, зіткнувся із зустрічним автомобілем Hyundai. Від удару Alfa Romeo відкинуло на велосипедиста, який їхав у зустрічному напрямку. 60-річний рівнянин від отриманих травм помер на місці пригоди, повідомляють у пресслужбі прокуратури Рівненщини.

Водія затримали та повідомили про підозру. 5 липня суд першої інстанції обрав йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту у нічну пору доби. Прокуратура, не погоджуючись із таким рішенням, подала апеляційну скаргу, яку апеляційний суд задоволив та обрав підозрюваному інший запобіжний захід – тримання під вартою, без визначення розміру застави.

Крім того, згідно з результатами проведеного медичного дослідження, підозрюваний, на момент вчинення смертельної ДТП, перебував у стані наркотичного сп’яніння. 

Досудове розслідування триває. Його проводять слідчі СУ ГУНП в Рівненській області. 

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024