Діти військових із Рівненщини поїхали на відпочинок за кордон

12 Серпня 2023, 16:18
Діти військових із Рівненщини поїхали на відпочинок за кордон 526
Діти військових із Рівненщини поїхали на відпочинок за кордон

В межах взаємодії з міжнародними партнерами Рівненська ОДА домовилась про відпочинок у літньому таборі в місті Калтаненай у Литві.

Про це повідомляють на сайті Рівненської ОВА. 

 

«Перед відʼїздом поспілкувався з дітьми і взяв з них обіцянку бути слухняними. Це 80 діток віком 10-14 років, чиї батьки загинули внаслідок війни або є діючими військовослужбовцями. З дітьми весь час перебуватимуть супроводжуючі. Дякую нашим друзям - литовським організаціям «Сильні разом» та «Синьо-жовті», що взяли на себе фінансове забезпечення транспортних витрат, проживання та інших потреб протягом перебування наших дітей в Литовській республіці. Ви робите велику справу», - зазначив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль. 

 

У таборі на відпочиваючих чекають активні розваги на природі, походи в гори, кемпінг, плавання, спорт, екскурсії, зустрічі з литовськими однолітками. Проживатимуть діти в наметах кемпінгу.

 

До слова, раніше 23 дитини військовослужбовців вирушили до футбольного літнього табору ФК «Барселона» в литовському м.Клайпеда та 45 дітей - у літній табір в м.Тракай.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024