У Костополі відкрили спортивний майданчик у пам'ять про загиблого захисника Андрія Корнійчука

24 Вересня 2023, 16:05
У Костополі відкрили спортивний майданчик у пам'ять про загиблого захисника Андрія Корнійчука 851
У Костополі відкрили спортивний майданчик у пам'ять про загиблого захисника Андрія Корнійчука

Спортивний майданчик для дітей із футбольними воротами та баскетбольними кільцями відкрили у Костополі в пам'ять про загиблого військовослужбовця, депутата міської ради Андрія Корнійчука.

Відкриття відбулося 23 вересня. Про це журналістам видання Район.Рівне розповіла дружина полеглого воїна Юлія Корнійчук. 

Жінка розповідає, що чоловік мріяв спорудити спортивний майданчик біля їхнього дому. На жаль, знайти власника поля на цьому місці не вдалося, тож зону облаштували в іншій локації.

Проєкт реалізував благодійний фонд «Відродження» за підтримки місцевих меценатів. 

«З керівником фонду Богданом Диковичем ми затоваришували вже після загибелі Андрія. Коли мій чоловік був у війську, ми збирали йому на квадрокоптер. На жаль, передати його не встигла – Андрія не стало. Після похорону вирішила, що віддам дрона на передову через «Відродження». Тоді й з'явилася ідея облаштувати майданчик для спорту. Богдан розповідав, що має намір відкрити в місті кілька таких зон на честь загиблих місцевих військових», – розповідає Юлія Корнійчук. 

Спортивний майданчик передали на баланс міської ради.

Нагадаємо, Андрій Корнійчук був екоактивістом, депутатом міської ради. 20 лютого чоловік загинув поблизу Червонопопівки на Луганщині.

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024