У Рівненській обласній раді – новий штатний розпис

26 Вересня 2023, 10:09
У Рівненській обласній раді – новий штатний розпис 841
У Рівненській обласній раді – новий штатний розпис

На сесії 22 вересня депутати затвердили нову структуру виконавчого апарату та секретаріату Рівненської обласної ради. 

Відповідно до рішення, голова ради Андрій Карауш затвердив новий штатний розпис – в тій самій кількості штатних одиниць (57) та в межах того самого фінансового ресурсу, повідомляють на сайті обларади. 

Відповідно до рішення, у структурі виконавчого апарату діятиме управління з питань спільної власності територіальних громад, у складі якого працюватимуть два відділи: відділ з питань майнових відносин та фінансового аудиту та відділ з питань кадрового забезпечення та контролю.

«Створюючи управління, ми мали на меті підсилити напрямки роботи апарату, розширивши та вдосконаливши його функціонал. Це і посилення та збільшення надходжень до обласного бюджету від здачі майна комунальних закладів в оренду, збільшення надходжень від продажу майна, від здачі в оренду вільних земельних ділянок, посилення контролю за роботою комунальних підприємств та закладів обласного підпорядкування. Також розширюємо функції апарату стосовно кадрової роботи, роботи з оцінки ефективності керівників наших закладів та підприємств. Розширюємо контроль за дотриманням конфлікту інтересів та за закупівлями, які здійснюють наші КЗ і КП», - пояснив голова ради Андрій Карауш. 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024