На Рівненщині модернізуватимуть вуличне освітлення

10 Жовтня 2023, 15:39
На Рівненщині модернізуватимуть вуличне освітлення 704
На Рівненщині модернізуватимуть вуличне освітлення

Рівненська ОДА спільно з транснаціональною компанією «Signify», яка виготовляє освітлювальне обладнання, впроваджують новий інфраструктурний проєкт. 

Він допоможе забезпечити якісним освітленням соціальну інфраструктуру та критично-важливі об’єкти. Мова йде про людні місця, дороги,  перехрестя, дитячі садки, бомбосховища, лікарні, школи. Про це йдеться на сайті облдержадміністрації. 

«Спільно з спеціалістами Signify працюватимемо над створенням комплексного проєкту модернізації системи освітлення. Така співпраця дасть можливість скористатись багаторічним досвідом компанії, технологіями та світовими практиками, які дозволять нашій області отримати якісне і сучасне освітлення», - зазначила заступниця голови Рівненської ОДА Людмила Шатковська.

Крім того, уряд Нідерландів додав Україну в перелік країн, які отримають до 50% фінансування від програми «Drive».  Проєкти націлені на  відновлення/будівництво соціальної інфраструктури, включаючи створення сучасних систем освітлення.

Нагадаємо, загальна протяжність мереж складає 3,9 тис. км, всього є 76,5 тис. світлоточок, з них 52,2 тис. – світлодіодних. 

Довідка: компанія «Signify» – це нідерландська транснаціональна корпорація з освітлення, створена у  2016 році у результаті відокремлення підрозділу від материнської компанії «Philips».

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024