На Рівненщині для підприємств експортних галузей економіки провели навчання

17 Жовтня 2023, 09:31
Під час навчання 510
Під час навчання

Рівненська обласна військова адміністрація спільно з Агенцією Регіонального Розвитку Рівненщини та ПРООН в Україні провели форсайт-сесію для представників експортних галузей економіки Рівненщини.

Серед присутніх – представники мікро-, малих і середніх підприємств, йдеться на сайті ОВА. 

«На зустрічі сьогодні присутні 60 представники експортної галузі Рівненщини. Обговорили розвиток трьох смарт-спеціалізацій регіону – деревообробну, агропереробну та ІТ галузі.  За допомогою експертів змоделювали перспективи та майбутній розвиток цих 3-х смарт-галузей. Спільно розробили базові сценарії економічного розвитку на довгостроковий період», – сказав заступник голови Рівненської ОДА Сергій Гемберг.

Нагадаємо, що ініціатива реалізується програмою розвитку ООН в межах проєкту «Підтримка інклюзивного економічного розвитку в Україні» за підтримки проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA («Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі»), який фінансується урядом Німеччини та реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024