На Рівненщині майбутніх медиків навчали спілкуватися з тими, хто має бойовий досвід і травми війни

19 Жовтня 2023, 15:25
На Рівненщині майбутніх медиків навчали спілкуватися з тими, хто має бойовий досвід і травми війни 529
На Рівненщині майбутніх медиків навчали спілкуватися з тими, хто має бойовий досвід і травми війни

У фаховому медичному коледжі Рівненської медичної академії відбулася відкрита лекція для студентів, яку на запрошення соціального педагога Надії Мельничук провели фахівці комунального закладу обласної ради «Ветеранський простір».

Директорка закладу Ольга Яковлева та провідна фахівчиня із соціальної роботи Наталія Ханенко розповіли майбутнім медикам про особливості спілкування з ветеранами, військовослужбовцями, а також тими, хто пережив важкі травми війни, повідомляють на сайті Рівненської обласної ради. 

Як зауважила Ольга Яковлева, вміння правильно надавати першу психологічну допомогу Захисникам і Захисницям – сьогодні це вкрай необхідні навички. І завтра вони будуть ще ціннішими.

Тому фахівчині «Ветеранського простору» детально розповіли студентам-медикам про те, як правильно спілкуватися з військовими, які повернулися з війни, які запитання можуть викликати у них агресію, а також про труднощі, які можуть виникати під час різних нетипових ситуаціях з військовими, які на ротації, та як впоратися з такими труднощами.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024