У Рівненському районі затримали чоловіка з Одеси, який вкрав вживаний одяг

29 Листопада 2023, 11:38
У Рівненському районУ Рівненському районі затримали чоловіка з Одеси, який вкрав вживаний одягі затримали чоловіка, який крав вживаний одяг 400
У Рівненському районУ Рівненському районі затримали чоловіка з Одеси, який вкрав вживаний одягі затримали чоловіка, який крав вживаний одяг

Жителька села Шпанів по серед дня почула підозрілі звуки на подвір’ї, коли вийшла — побачила невідомого, який не міг відповісти, що тут робить. 

Жінка вигнала непроханого гостя за ворота та зачинила будинок. Втім, у прибудові, де стояла шафа, двері були незамкнені й зловмисник вирішив повернутися і «оновити» гардероб: прихопив із собою два жіночих пальта, чоловічу спортивну кофту та куртку, в якій була тисяча гривень, а також шкіряні рукавиці. Про це йдеться у повідомленні пресслужби поліції Рівненщини. 

Коли через деякий час жінка побачила, що з шафи зникли речі — звернулася на спецлінію 102.

Поліцейський офіцер Шпанівської тергромади одразу виїхав до заявниці для з’ясування усіх обставин, а слідчо-оперативна група — для документування вчиненого кримінального правопорушення.

За результатами проведеної перевірки поліцейський офіцер встановив, що причетний до злочину 33-річний уродженець Одеси, без постійного місця проживання, поїхав у Рівне на залізничний вокзал. Орієнтування передали патрульним, які й виявили його одягненого у чужі речі.

За фактом крадіжки, вчиненої в умовах воєнного стану, слідчі відділення №1 (м. Рівне) Рівненського РУП внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 185 КК України.

Слідчі дії відносно чоловіка тривають. Йому може загрожувати від п’яти до восьми років за ґратами.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024