У Рівному автомобілі швидкої допомоги хочуть виставити на аукціон, щоб потім передати військовим

29 Листопада 2023, 15:16
У Рівному автомобілі швидкої допомоги хочуть виставити на аукціон, щоб потім передати військовим 759
У Рівному автомобілі швидкої допомоги хочуть виставити на аукціон, щоб потім передати військовим

Сім карет невідкладної швидкої допомоги Рівненська обласна рада планує виставити на аукціон, щоби після продажу їх могли передати на потреби Збройних сил України.

Про це йшлося на засіданні постійної комісії з економічних питань та комунальної власності, повідомляють на сайті органу місцевого самоврядування. 

Раніше ці спецавтомобілі використовували бригади Рівненського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Однак, після повного оновлення свого автопарку, центр готовий віддати ці авто.

«До Рівненської обласної ради неодноразово зверталися волонтери, які забезпечують наших воїнів автомобілями. Адже ми час від часу списуємо транспорт наших комунальних закладів та установ. З колегами ми вивчили технічний стан цих «швидких» і прийняли рішення, що їх варто виставити на аукціон. А ті, хто їх придбає, передадуть машини на потреби ЗСУ»,  – пояснив голова комісії Андрій Пехотін.

Він також додав, що обласна рада, зі свого боку, не може передати списане майно, бо це забороняє закон. Тож аукціон – це спосіб «продовжити життя» цим автомобілям і допомогти армії.

Зауважимо, що за це питання спершу мають проголосувати на сесії, яка запланована на 22 грудня. Лише після цього можна буде запускати процедуру аукціону.

 

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024