На Рівненщині для пенсіонерів продовжили обмін лампочок

04 Грудня 2023, 17:41
На Рівненщині для пенсіонерів продовжили обмін лампочок 655
На Рівненщині для пенсіонерів продовжили обмін лампочок

З 5 грудня у всіх сільських відділеннях Укрпошти Рівненщини пенсіонери зможуть обміняти додаткові п’ять світлодіодів у межах програми енергоощадження. 

А вже з 12 грудня проєкт діятиме і у решті відділень – Рівного та інших міст.  Про це повідомив керівник Рівненської дирекції «Укрпошта» Іван Люсак. 

Для того, щоб обміняти додаткові LED-лампи, пенсіонерам потрібно мати при собі паспорт, РНОКПП, пенсійне посвідчення та діючий номер телефону. Додаткові енергоощадні лампи пенсіонери зможуть обміняти безплатно, доки світлодіоди будуть в наявності. Скористатися програмою обміну та отримати додаткові п’ять ламп енергоощадження можуть і ті пенсіонери, які раніше вже обмінювали лампочки.

Цього разу пенсіонерам не потрібно мати одразу старі лампи для обміну. Замість цього вони можуть принести їх до відділення Укрпошти протягом місяця з моменту отримання п’яти додаткових світлодіодних ламп.

Наразі близько 18 мільйонів енергоощадних ламп доступні для обміну мешканцям по всій країні. 

Також програма продовжує діяти для юридичних осіб: медичні заклади, школи, дитячі садки, поліклініки та СББ можуть отримати LED-лампи, подавши відповідну заяву в застосунку Дія.

Довідково. Програма обміну лампочок підтримана ЄС у відповідь на заклик Президента Володимира Зеленського та реалізується Урядом, АТ «Укрпошта» в усіх регіонах України, крім зони бойових дій та тимчасово окупованих територій. Програма, фінансована ЄС, є складовою підтримки українського енергетичного фронту.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024