Ліки у віддалені села Рівненщини доставлятиме Укрпошта

19 Грудня 2023, 10:28
Ліки у віддалені села Рівненщини доставлятиме Укрпошта 595
Ліки у віддалені села Рівненщини доставлятиме Укрпошта

На Рівненщині напрацьовують алгоритм доставки медикаментів туди, де немає аптек. 

Розглядають варіанти і пересувних відділень Укрпошти. Про це повідомив в.о. голови Рівненської ОДА Сергій Подолін та додав, що під час засідання Конгресу місцевих і регіональних влад у Львові президент України Володимир Зеленський порушив питання доступності ліків. 

«Оперативно провів нараду з директором Рівненського регіону Укрпошти Іваном Люсаком. Напрацьовуємо нові маршрути та посилюємо чинні програми задля покращення якості надання послуг. Долучаємо до такого логістичного проєкту медиків, фармацевтів, керівників тергромад та представників профільних департаментів та установ області. Завдяки правильним рішенням плануємо забезпечити медикаментами всі 1017 сіл Рівненщини», – розповів в.о. голови ОДА. 

Сергій Подолін також повідомив, що нині в області працює 96 пересувних відділень Укрпошти. Це авто, в яких перевозяться пенсії, листи та посилки. Планується залучення даних ресурсів.

Окрім того, у поштових відділеннях діє безкоштовна доставка медикаментів за урядовою програмою «Доступні ліки». Буде використовуватися також і цей алгоритм.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024