На зберіганні наркотиків в особливо великих розмірах викрили рівнянина

28 Грудня 2023, 16:22
Обшуки у рівнянина за підозрою в збуті нароктиків. Фото поліції Рівненщини 539
Обшуки у рівнянина за підозрою в збуті нароктиків. Фото поліції Рівненщини

Поліцейські викрили рівнянина на зберіганні наркотиків в особливо великих розмірах. Орієнтовна вартість вилучених психотропних речовин може сягати 200 тисяч гривень.  

Обшуки за місцем проживання підозрюваного провели у середу, 27 грудня. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненщини. 

Перед тим працівники управління карного розшуку встановили, що 22-річний житель обласного центру може бути причетний до злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків. 

У нього вдома оперативники виявили та вилучили психотропи в особливо великих розмірах: 116 таблеток «екстазі», близько 250 грамів солей-PVP та 15 грамів амфетаміну, а також мобільний телефон та банківські картки.

Усі вилучені наркотичні речовини скеровано на експертизу,  за результатами якої вирішуватиметься питання про повідомлення зловмиснику про підозру. Рівнянин пояснив, що зберігав психотропи для власного споживання. 

Слідчі дії у кримінальному провадженні за процесуального керівництва прокуратури тривають. Правоохоронці зокрема встановлюють походження наркотичних засобів та інших осіб, причетних до злочину.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024