У Рівному родина, повернувшись додому, зустріла на порозі крадія

12 Січня 2024, 15:39
У Рівному родина, повернувшись додому, зустріла на порозі крадія 751
У Рівному родина, повернувшись додому, зустріла на порозі крадія

У Рівному за крадіжку із будинку поліцейські затримали зловмисника.

Коли родина рівнян повернулися до себе додому, побачили на ґанку невідомого чоловіка. Той сказав, що у них у дверях стирчить ключ та миттю втік. Господарі запідозрили недобре, але оскільки були з маленькою дитиною — наздоганяти його не було змоги. Тож одразу викликали поліцію, повідомляють у пресслужбі поліції Рівненщини.
Слідчо-оперативна група Рівненського РУП встановила, що близько 11 години 11 січня невідомий чоловік проник до будинку шляхом підбору ключа. У оселі знайшов гроші, які присвоїв собі. Проте, коли намагався покинути місце події, нагодилися власники.
У результаті проведених розшукових заходів та слідчих дій 36-річного зловмисника виявили у сусідньому господарстві, де він ховався. У нього вилучили 150 доларів, 20 євро та 520 гривень.
Відомо, що чоловік — дубенчанин, раніше неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинені майнові злочини. Він нещодавно звільнився із місць позбавлення волі, проте на шлях виправлення не став і продовжив свою злочинну діяльність.

Слідчі, за процесуального керівництва прокуратури, затримали 36-річного дубенчанина та помістили до ізолятора тимчасового тримання. У рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України, йому вже повідомлено про підозру. Крім того, слідчі підготували клопотання про обрання зловмиснику запобіжного заходу.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024