На Костопільщині горіла школа: учнів тимчасово перевели на дистанційку

26 Січня 2024, 17:24
На Костопільщині горіла школа: учнів тимчасово перевели на дистанційку 658
На Костопільщині горіла школа: учнів тимчасово перевели на дистанційку

У ніч на 26 січня трапилася пожежа у школі в селі Мирне на Костопільщині. Вогонь поширився із кабінету хімії, розташованого на другому поверсі.

Жертв та постраждалих немає. Разом з тим,  згоріли парти, навчальні речі, оздоблення стін та стелі, підлога на площі 50 квадратів, повідомляють на сайті Рівненської ОДА.

Загалом площа закладу освіти складає понад три тисячі «квадратів». У школі навчається 203 дитини. 

«Наразі навчання організовано у дистанційній формі. Вивчаємо питання відновлення очного навчання в неушкодженій частині приміщення, або шляхом підвезення до іншого освітнього закладу. Над встановленням обставин та причин пожежі вже працюють фахівці. З огляду на надзвичайну ситуацію будуть додаткові доручення», – зазначив перший заступник голови ОДА Сергій Подолін

Також він вкотре наголосив, що безпека дітей є пріоритет. 

«Перед навчальним роком було проведено більше тисячі оглядів закладів освіти. А питання дотримання норм протипожежної безпеки неодноразово порушувалося із директорами закладів. Наявність засобів пожежогасіння, обладнання будівель пристроями блискавкозахисту, проведення замірів опору ізоляції електромереж. Усе це безпека», – наголосив перший заступник голови ОДА.

 

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024