На Рівненщині представили нового лісівника області

07 Лютого 2024, 11:26
Сергій Чуприна (крайній зліва) під час представлення 1162
Сергій Чуприна (крайній зліва) під час представлення

Начальник Рівненської ОВА Олександр Коваль спільно з головою Держлісагентства Віктором Смалем представили нового головного лісівника Рівненщини. 

Начальником Північно-Західного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства призначили Сергія Чуприну. Про це йдеться на сайті облдержадміністрації. 

Очільник області наголосив новому керівнику на ефективній та прозорій роботі та додав, що зараз саме час для відкритості і готовності до змін. Нагадав, що управління нині має лише функції контролю.

Віктор Смаль, у свою чергу, звернув увагу на продовження реформування лісового господарства. Також розповів про стратегію, нові нормативні документи, оцифрування мережі лісового фонду та логістики.

Довідково. Чуприна Сергій очолював колективи Клеванського та Остківського лісгоспів. Був заступником керівника Рафалівського та Костопільського лісгоспів. 

До призначення на посаду працював першим заступником начальника Північно-Західного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства.

Нагадаємо після затримання депутата Рівнеоблради, заступника голови Поліського лісового офісу ДСГП «Ліси України» Віталія Суховича, у якого виявили незадекларовані статки на мільйони доларів, на підприємстві вирішили звільнити всіх директорів рівненських філій.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024