У Клевані чоловік вбив сусіда по кімнаті

12 Лютого 2024, 14:52
У Клевані чоловік вбив сусіда по кімнаті 566
У Клевані чоловік вбив сусіда по кімнаті

Рівненський районний суд відправив під варту чоловіка, якого підозрюють в умисному спричиненні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого.

Як повідомляють у пресслужбі прокуратури Рівненщини, наприкінці січня 2024 року в селищі Клевань Рівненського району в кімнаті будинку, яку винаймали у місцевого жителя двоє чоловіків, між ними виник черговий конфлікт. В ході перепалки 63-річний житель Донеччини побив свого сусіда з Луганщини. Через кілька днів 53-річного потерпілого госпіталізували до лікарні, де від отриманих травм він помер.

9 лютого зловмиснику повідомили про підозру, а 10 лютого обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, без визначення розміру застави. Підозрюваний свою вину визнає, однак стверджує, що спричиняти таких тяжких ушкоджень сусідові наміру не мав.

Наразі тривають слідчі та процесуальні дії, встановлюються всі обставини вчинення злочину, призначені необхідні експертизи.

Досудове розслідування проводять слідчі Рівненського РУП ГУНП в Рівненській області.

Санкція статті за вчинення вказаного кримінального правопорушення передбачає позбавлення волі терміном від семи до 10 років.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024