У Рівному керівники підрозділів взаємодії з громадами опанували навички ефективної комунікації та співпраці поліції з населенням

18 Лютого 2024, 13:25
У Рівному керівники підрозділів взаємодії з громадами опанували навички ефективної комунікації та співпраці поліції з населенням 360
У Рівному керівники підрозділів взаємодії з громадами опанували навички ефективної комунікації та співпраці поліції з населенням

У Головному управлінні Національної поліції в Рівненській області відбувся тренінг для кандидатів на посади керівників секторів взаємодії з громадами з питань ефективної комунікації, аналізу і вирішення безпекових проблем.

Доступність, вдосконалення, взаємодія та безпека — ключові критерії успішної служби поліцейських офіцерів громад на місцях. Тож під час зустрічі було акцентовано увагу на засадах протидії та профілактики злочинності, шляхах подолання конфліктних ситуацій, організації роботи поліцейських офіцерів та методах ефективного управління, повідомляють у пресслужбі відомства. 

Із учасниками тренінгу зустрівся заступник начальника ГУНП в Рівненській області Руслан Стрельбіцький та начальник управління превентивної діяльності ГУНП Руслан Жук, які наголосили на важливості ефективної взаємодії на місцях.

Адже залучення жителів до впровадження безпекових ініціатив — один із принципів «Communiti Policing» — позитивної співпраці поліції з населенням.

Нагадаємо, проєкт поліцейський офіцер громади на території Рівненської області був впроваджений у 2019 році. У 2023 на Дубенщині стартував пілотний проєкт з оптимізації реагування поліції на заяви та звернення громадян, яким передбачено реформування підрозділів патрульної поліції та превенції задля вдосконалення надання поліцейських послуг, покращення реагування на повідомлення та забезпечення максимальної поліцейської присутності.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024