У Рівному відновлять роботу одного з поштових відділень

23 Лютого 2024, 18:39
У Рівному відновлять роботу одного з поштових відділень 372
У Рівному відновлять роботу одного з поштових відділень

25 поштове відділення Укрпошти на Басовому Куті в Рівному відновить роботу.

Про це під час пресконференція повідомив секретар Рівненської міської ради, виконувач обов’язків міського голови Віктор Шакирзян.
«На початку січня 2024 року через кадрові проблеми 25 відділення Укрпошти, що обслуговувало район Басового Кута, тимчасово призупинило свою діяльність. Але ми чітко дійшли згоди з директором філії Укрпошти Іваном Люсаком, що незабаром це відділення відновить свою роботу, адже основне для нас - це комфорт рівнян. Зараз, Укрпошта підбирає для відділення новий персонал, та проводить у цьому приміщенні ремонтні роботи і вже незабаром оновлене відділення продовжить свою роботу», – каже Віктор Шакирзян.
Як пояснив керівник Укрпошти Рівного Іван Люсак, питання, над яким зараз працює його організація – це підбір персоналу.

 

«На сьогодні ми активно проводимо пошук працівників, розмістили оголошення, звернулися до ЦНАПу та запрошуємо на роботу начальника відділу, оператора та листоношу для того, щоб якнайшвидше відновити роботу та якісно надавати послуги рівнянам».

Зараз район Басового Кута обслуговує інше відділення Укрпошти, що розташоване на вулиці Соборній, 56. Тож, якщо у мешканців громади цього району виникли труднощі з отриманням пошти чи інших, вони можуть звертатися, безпосередньо, сюди.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024