Дружина військового з Рівного розвиває стоматологічний бізнес

04 Березня 2024, 09:18
Дружина військового з Рівного розвиває стоматологічний бізнес 356
Дружина військового з Рівного розвиває стоматологічний бізнес

Ярина Розман ще з дитинства мріяла стати стоматологом і наполегливо йшла до своєї мети.

Спочатку було навчання, потім робота за фахом. Невдовзі Ярина відкрила власний стоматологічний кабінет, повідомляють у Рівненській ОВА. 

Війна змінила звичне життя жінки – її чоловік пішов захищати Батьківщину та має статус учасника бойових дій. Ярина ж вирішила скористатися грантовою програмою для ветеранів та членів їх сімей у рамках урядового проєкту «єРобота».

Шлях до отримання мікрогранту був простим і зрозумілим: написання бізнес-плану, подання заяви через портал «Дія», захист бізнес-плану та проходження співбесіди у Рівненському обласному центрі зайнятості, а згодом – отримання позитивного рішення Державного центру зайнятості на отримання коштів мікрогранту.

За грантові кошти підприємиця придбала сучасне обладнання для свого стоматологічного кабінету «РозДент» в Рівному.

Також, за умовами даної програми, Ярина створила нове робоче місце, яке було укомплектовано за сприяння Рівненської філії Рівненського обласного центру зайнятості.

Нагадуємо, що подати заявку на отримання мікрогранту можна на Порталі Дія.

Охочі скористатися програмою «єРобота» для відкриття чи розширення бізнесу можуть за додатковою інформацією звернутися до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області, або на «гарячу» лінію Рівненського ОЦЗ (044) 244 95 04, (096) 539 53 59.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024