На Чайкіній алеї в Рівному міняють плити

15 Березня 2024, 11:15
На Чайкіній алеї в Рівному міняють плити 254
На Чайкіній алеї в Рівному міняють плити

Минулого тижня на бульварі Незалежності, що за кінопалацом «Україна», в Рівному замайоріли попереджувальні стрічки — міські комунальники взялися за ями, на які неодноразово нарікали рівняни. 

Адже частина старих залізобетонних плит почала провалюватися, і там запросто можна ногу підвернути, пише «РВ».

Як би не було, а діють бригади приблизно так, як і під час минулорічного ремонту на майдані Незалежності неподалік — тобто просто перекладають старі плити. А під ними роблять щось на зразок «подушки», щоб більше не провалювалися.

Руслан Гудима, директор міського департаменту інфраструктури та благоустрою:

«Зима показала, що є точки, де відбуваються підмиви — навіть важкі бордюри проламали, фундаментну основу, що призвело до таких глибоких провалів. Зараз будемо все це відновлювати, ставити на місце. Адже йдеться не тільки про безпеку та зручність перехожих, а й про інші нюанси — підмиви впливають на кабелі освітлення на цій ділянці.

Підмивають зовнішні води, але є ділянки, де проходять теплові траси. Всю ту частину будемо ремонтувати, не одразу. Бо це все-таки великі витрати. Якщо буде можливість хоч деякі плити замінити на нові, то так і будемо робити. Але поки що плануємо переукладати ті плити, що є. Постараємося швидше привести бульвар до ладу, бо розуміємо, що це центр міста, де щодня проходить багато людей».

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024