Рівненську парамедикиню без дозволу зняли на відео і порівняли з героїнею російського серіалу

25 Березня 2024, 16:44
Ірина Приходько 718
Ірина Приходько

У Рівному чоловік зняв на відео через вікно маршрутки бойову медикиню Ірину Приходько, яка здалася йому схожою на героїню російського серіалу «Не родись красивой» Катю Пушкарьову

Зйомку він супроводжував піснею з того самого серіалу. Про це пише Ірина Приходько в своїх соцмережах, передає «ITV media group»

Ролик хлопець виклав у телеграм-каналі без дозволу й навіть без відома його фігурантки. Історія дійшла до самої Ірини. 

За словами Ірини, після того, як її знайома надіслала адміністратору телеграм-каналу скарги, відео видалили.

«Я подивилася на сторінку автора відео. Був один ролик з посередньою кількістю переглядів, і він його перезалив через певний час. Відео було підписане: «Виставлено з розважальною метою, не хочу нікого образити». Питання – розважатися над чим: що я в шапочці чи в окулярах? Людина три години їхала зі мною в маршрутці. Людина не спромоглася зі мною порозмовляти, познайомитись, як максимум – запитати дозвіл, чи можна мене виставити на його сторінці. На мені не написано, що я бойовий медик, на мені просто написано, що я жінка. Я собі не ставлю за мету комусь подобатися. Це не дає права нікому з мене знущатися, виставляти мене на розвагу для інших», – наголосила Ірина.

Чоловік, який зняв Ірину без дозволу, відео на особистій сторінці видалив та попросив вибачення в жінки.

 

«Я в жодному разі не хотів нікого образити. Коли зрозумів, що люди не так зрозуміли мою думку, відео одразу видалив. Усі ми бачили серіал про Катерину Пушкарьову. Її полюбили за доброту, щирість та її добрі справи. Сам вважаю, що потрібно бути справжнім і не зважати на соціум. Я справді не хотів нікого образити, проте, якщо зачепив чиїсь почуття, щиро прошу вибачення. Героїні відео я особисто написав це такими ж словами», – зазначив автор відео.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024