На Костопільщині досліджують місцеві страви

05 Жовтня 2024, 13:29
На Костопільщині досліджують місцеві страви 694
На Костопільщині досліджують місцеві страви

Кулінарну спадщину Костопільської громади вже понад рік вивчають та документують працівники культури. 

Костопільщина доєдналася до обласного проєкту, аби зберігати та популяризувати гастроспадщину краю. Про це йдеться на фейсбук-сторінці міської ради. 

З нагоди Дня захисників та захисниць України, Дня українського козацтва та річниці утворення УПА, тут вирішили дослідити особливу страву. Під час експедиції у Малий Стидин приготували картоплю по-бандерівськи. Її рецептом поділився керівник будинку культури Сергій Шунькевич.

Коментар
06/12/2024 П'ятниця
06.12.2024
05.12.2024