Краса по-українськи: рівнянка про любов до сну, б’юті секрети та кохання

12 Квітня 2020, 17:00
Юля Карпець 2858
Юля Карпець

Рівненська модель Юлія Карпець представляла Україну на міжнародному конкурсі «Міс Європа 2020» та виборола титул «ІІ віце-міс Європа 2020».

Юлія народилася в селищі Степань Сарненського району, а нині мешкає у Рівному. Дівчина представила Україну на міжнародному конкурсі краси «Міс Європа 2020», та завоювала на конкурсі титул «ІІ віце-міс Європа 2020». Цього року конкурс проходив у Бейруті, столиці Лівану. Фінал відбувся 10 березня. Разом із Юлією Карпець за корону боролися ще 24 учасниці з різних країн Європи. Додамо, що свого часу Юля перемогла на конкурсі «Міс Західна Україна 2017». 

Розумна, вродлива дівчина має відмінне почуття гумору і вміє йде до своєї мети. Про робочі будні та чим живе сарненська красуня Юлія Карпець розповіла в інтерв'ю для Район.Сарни.




– Яка вона, Юлія Карпець? Охарактеризуй себе зі сторони.

– З дитинства була дуже амбіційна, завжди знала чого хоче. Ніколи нікого не слухала, і довіряла сама собі. Постійно навчалась чомусь новому, і не зупинялась на досягнутому. Характер, мабуть, не зовсім ідеальний, проте завжди була ввічлива і стримана в оточенні людей. Харизматична, вміє все сказати поглядом. Завжди йде до своїх цілей. Мабуть, така вона, Юлія Карпець.


 

–  Як розпочинається ранок уже тепер «2-ї Віце-міс «Міс Європа 2020» »? 

– Чесно кажучи, я дуже люблю поспати, тому якщо в мене немає справ, можу дозволити собі спати до 11:00 ранку. Ранок в мене починається з б’юті-процедур, зарядки, та склянки води. Зазвичай все це роблю з музикою, щоб підняти собі настрій на цілий день.


– А як вдається вести свої сторінки у соцмережах? Наприклад, в інстаграмі скільки годин на день «пропадаєш»?

– Я активний користувач соціальних мереж, тому в день витрачаю 2-4 години на юзання смартфону. Більшість робочих домовленостей здійснюється в інтернеті, тому інколи можу «пропадати» і на довше.


– Хто вони, люди з якими ти ділишся самим потаємним?
– В мене є маленьке коло людей з якими я ділюся своїми планами і цілями, цих людей дуже мало, але вони перевірені часом. Звісно першою дізнається про все моя мама, вона моя головна підтримка. Також я маю близьку подругу, яка до речі змусила мене поїхати на мій перший конкурс краси «Міс Західна Україна», де я здобула перемогу.

–   У якому віці почала займатися моделінгом?
З 14 років розпочала свій модельний шлях, в агентстві «Panna Model Management». Доводилось щодня після уроків їздити зі Степаня в Рівне на заняття.

–  Як підтримуєш ідеальну форму і що робиш, щоб гарно виглядати?

– Секрет хорошої фігури дуже простий: правильне харчування, і спорт. Особисто я тренуюсь в залі з тренером, але якщо немає такої змоги, то нині в інтернеті є безліч різних марафонів, тренувань онлайн, які дозволяють підтримувати форму вдома.


–  Розкажи про б'юті-шопінг та улюблені засоби. Де купуєш та які це товари?

– В моїй косметичці можна знайти все що завгодно, від звичайного вазеліну, до крутих кремів. Але хочу сказати, що на шкірі обличчя економити не можна, тому косметику потрібно купувати якісну. А краще порадитись зі своїм косметологом. Ще не так давно я і сама цікавилась порадами різних зірок, і тестувала їхні товари, але так робити не можна. До кожного типу шкіри потрібен індивідуальний догляд. Якщо говорити про декоративну косметику, то моя знахідка це тональний від Estee Lauder, також я обожнюю блиски від Dior, і під час макіяжу використовую дві туші, спочатку біла, а потім чорна.

– Яка була найнезвичайніша фотосесія?

– У модельному світі часто в тебе немає права вибору, тому інколи зйомки або покази бувають не дуже комфортними для моделей. Найекстремальніша зйомка в мене відбулась в горах при морозі -20 в купальнику. Я пам'ятаю саме в той день була сильна заметіль, ми переодягались в маленькій хатинці рятувальників. Якщо всі раніше думали, що моделінг це дуже легка робота, то я розвію цей міф.

–  Що більше подобається носити поза подіумом, у повсякденному житті? 

– В повсякденному житті я надаю перевагу спортивному одягу, все-таки я люблю в першу чергу комфорт. Звісно про сукні я також не забуваю, і час від часу змінюю образи.

–  Розкажи про своє особисте життя. Твоє серце вільне? 

– Я рідко ділюсь своїм особистим життям, але в цьому інтерв'ю розповім, моє серце на цей момент зайняте.


 

–  Що б ти порадила дівчатам, які мріють досягти успіхів у модельній кар'єрі?

– Всім дівчаткам хочу порадити лише одне, любити й вірити в себе, ніколи не зупинятись на досягнутому, і не слухати нікого окрім себе. В моделінгу досягають успіху лише сильні особистості, не просто красиві дівчатка, а саме особистості. Обов‘язково працюйте над собою щодня, починаючи від спорту, закінчуючи духовним розвитком.


 

Катерина ПАВЛЮК

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39