«Часу до виборів небагато, а потрібно донести мешканцям міста наше бачення нового Рівного», – Павло Алексєвич

04 Серпня 2020, 13:50
«Ми розпочинаємо наметову кампанію, пряме спілкування з виборцями» – Павло Алексєвич 1501
«Ми розпочинаємо наметову кампанію, пряме спілкування з виборцями» – Павло Алексєвич

В чому ж суть оновлення партійної організації та чим зараз займаються партійці? Про це кореспондент Район.Рівне запитав нового голову  Рівненської міської організації партії «Європейська Солідарність» Павла Алексєвича,

Про те, як відбувається перезавантаження «ЄС»

«Основа нашого перезавантаження – це поява в партії дійсно професіоналів, які знають, що треба робити у своїй сфері й таким чином стають частиною змін в місті загалом. Ми розпочали з того, що сформували експертні кола по різних напрямках, в яких наші партійці разом з прихильниками випрацьовують стратегії розвитку міста. Вже маємо коло медиків, яке координує Тетяна Воронцова, громадського транспорту Антон Бриних, земельні питання Тарас Обоїста, в процесі – фінанси та урбаністика.

Запрошуємо до наших експертних кіл всіх, кому близька наша ідеологія і погляди. Серед експертів – не лише партійці, тут є і просто прихильники партії. Якщо вони мають ідеї, рішення, цікаві проєкти, готові ними поділитися і втілити в життя – долучаються до нашої спільної роботи. В результаті, ми разом отримаємо бачення нового Рівного. 
Залишилось 82 дні до виборів. Це дуже небагато. За цей час потрібно донести своє бачення розвитку міста до рівнян і вивести своїх кандидатів і кандидаток на переможний рубіж. Для цього ми розпочинаємо наметову кампанію, пряме спілкування з виборцями, будемо активно комунікувати в соцмережах».

Про те, що вже робить міська організація «ЄС»

«Окрім організації роботи експертних кіл ми також:
беремо участь в мирних акціях,
ведемо для виборців інформаційні ресурси (сторінка facebook, внутрішні групи та чати)
працюємо з місцевими депутатами
передаємо допомогу з медичними засобами лікарням
проводимо політклуби
організовуємо навчання для партійців і прихильників (постановка голосу, публічні виступи, грамотне користування онлайн ресурсами, лікбези по актуальних питаннях життя міста)».

Про те, що планується

«Вже скоро відкриється наш міський офіс, де ми чекаємо рівнян з пропозиціями, ідеями та бажанням змінювати наше місто. Дякуємо за довіру нашим прихильникам – я впевнений, разом ми досягнемо перемоги» – резюмував Павло Алексєвич.

 

Петро КУРІННИЙ

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024