У Рівному хочуть дозволи роботу ресторанів та кафе

14 Липня 2020, 15:54
1371

Обласна комісія з ТЕБ та НС рекомендуватиме Рівному дозволити роботу закладів громадського харчування. 

Про це за результатами домовленості з мітингувальниками під час брифінгу у вівторок, 14 липня, повідомив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін. 

Нагадаємо, сьогодні під стінами міської ради та облдержадміністрації мітингували представники ресторанного бізнесу та сфер харчових послуг.

До мітингувальників особисто вийшов голова ОДА Віталій Коваль та запросив ініціативну групу на обговорення проблеми в приміщення облдержадміністрації.

«Ми почули вимоги представників ресторанного бізнесу, а адміністрація підтримувала та буде підтримувати розвиток малого і середнього бізнесу, бо це наповнення бюджету регіону, в тому числі й міста Рівного. Ми готуємо протокол засідання комісії з ТЕБ та НС, яка буде рекомендувати дозволити роботу закладів громадського харчування, як місту Рівне , так і  іншим районам Рівненської області», – зазначив Сергій Подолін. 

Наразі вже створили відповідну робочу групу та провели консультації з головний санітарним лікарем та головою Держапродслужби щодо дозволу на повноцінну роботу ресторанам та кафе.

Проєкт протоколу засідання комісії з ТЕБ та НС нададуть для ознайомлення представникам ресторанного бізнесу.  Після прийняття рішення ресторани запрацюють, однак за умови дотримання карантинних вимог. 

Читайте також: Попри карантин у Рівному три ресторани працювали вночі

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024