Володимир Хомко не балотуватиметься на міського голову Рівного, проте з політики не йде. ВІДЕО

12 Серпня 2020, 13:19
Володимир Хомко 1685
Володимир Хомко

Нинішній міський голова Рівного Володимир Хомко не балотуватиметься на перегони за крісло очільника Рівненської міської ради.

Заяву про те, що більше не балотуватиметься на міського голову, Володимир Хомко офіційно озвучив 12 серпня під час презентації на майдані Незалежності політичного проєкту «За майбутнє». Про це інформує газета «Сім днів».

«Напевне, вже було оприлюднено зі сто різних заяв з приводу того – чи буду я брати участь у виборах міського голови. Так-от, рішення, яке прийняв для себе ще більш як рік тому, продиктоване багатьма причинами, в тому числі особистими: я не буду балотуватися на міського голову Рівного. Вважаю, трьох термінів для мене – цілком достатньо. Отож, ці вибори пройдуть без мене. Я впевнений, що незамінних людей немає, і не сумніваюся, що рівняни знайдуть із 250 тисяч мешканців Рівного достойну людину, яка буде опікуватися містом. Принаймні, тому, хто переможе у цих виборах, я хочу побажати успіху, бо я – рівнянин, залишаюся жити в Рівному і мені не байдуже, який стан справ буде в моєму рідному місті. Сподіваюся, що все буде добре як у Рівному, так і в Україні» – зазначив нинішній очільник міськради.

Попри те, що Володимир Хомко не братиме участі у мерських перегонах, він залишається в політиці. Зокрема, очолив команду «За майбутнє», яка йде на вибори до Рівненської міської ради. 

Читайте також: Віктор Шакирзян привітав будівельників Рівного з професійним святом

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024