Водій, який влетів у Рівному у стовп, був п'яним

11 Квітня 2021, 15:24
1344

Водій автомобіля «Mercedes-Benz», який влетів на вулиці Вербовій у Рівному в електроопору, знаходився за кермом під дією алкоголю.

Про це повідомили у поліції Рівненщини.

Аварія трапилася о 23 годині 10 квітня. 

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмувався пасажир легковика. З понівеченої автівки потерпілого діставали рятувальники. Наразі він перебуває у лікарні. 

Слідчий на місці події встановив, що 28-річний рівнянин — водій автомобіля «Mercedes-Benz» на іноземній реєстрації, рухаючись у напрямку вулиці Макарова, на вулиці Вербовій не впорався із керуванням, виїхав за межі проїзної частини, де допустив наїзд на електроопору. 

Внаслідок ДТП травм зазнав пасажир, 29-річний житель Рівного. Його із переломом стегна госпіталізували у травматологію. 

Іще один пасажир та водій у ДТП не постраждали.

Відповідно до освідування алкотестером керманич перебував у стані алкогольного сп'яніння: 1,6 проміле. У нього також відібрали і біологічні зразки.

За вказаним фактом слідчим Рівненського районного управління поліції розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 286-1 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння). 

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років. 

Читайте також: Рівне: судитимуть чоловіків, які скинули диван з балкона на жінку

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024