На Ювілейній невідомий вдарив чоловіка в обличчя та вирвав з рук телефон

22 Квітня 2021, 16:29
1197

Зловмисника помістили до ізолятора тимчасового тримання. За скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі. 

До поліції близько 16:30 21 квітня, звернувся 46-річний рівнянин, що на вулиці Ювілейній невідомий чоловік вдарив його в обличчя, вирвав з рук мобільний телефон та втік. Потерпілий описав грабіжника та вказав, в якому напрямку він втік. Про це інформують в пресслужбі поліції Рівненщини.

На пошуки зловмисника негайно орієнтували особовий склад Рівненського районного управління поліції та патрульних. Уже за кілька хвилин схожого за описом чоловіка виявили в місцевому парку працівники підрозділу  тактико-оперативного реагування патрульної поліції.

Поліцейські перевірили в нього документи, а під час поверхневої перевірки виявили і викрадений телефон. Грабіжником виявився 31-річний житель Одеської області. За результатами медичного огляду він був п’яним – 1,48 проміле. Відомо, що чоловік раніше судимий за майнові злочини та відбував покарання в місцях позбавлення волі.

Як пояснив 46-річний потерпілий, коли зайшов у під’їзд багатоповерхівки, саме розмовляв телефоном. В цей момент невідомий вдарив його в обличчя та вирвав із рук мобільний. Чоловік намагався наздогнати зловмисника, однак не зумів, тому одразу зателефонував на спецлінію 102.  

За фактом відкритого викрадення чужого майна, поєднаного із насильством, слідчі Рівненського районного управління поліції розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України. Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.  Вирішується питання про повідомлення йому про підозру.

У рамках кримінального провадження викрадений телефон вилучений та скерований для проведення товарознавчої експертизи. 

Читайте також: Рівненський суд відправив нападника на обмінник у СІЗО


 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024