Справу депутата Рівнеоблради та лісівника Віталія Суховича передали до НАБУ

16 Січня 2024, 15:01
Віталій Сухович 1270
Віталій Сухович

До Національного антикорупційного бюро передали кримінальне провадження за підозрою депутата Рівненської обласної ради від партії «Сила і честь», заступника голови Поліського лісового офісу «Ліси України» Віталія Суховича у незаконному збагаченні.

Відповідну постанову винесли в Офісі генерального прокурора, йдеться в рішенні Вищого антикорупційного суду від 11 січня, повідомляє «Слово і діло».

Детектив НАБУ просив продовжити розслідування справи Суховича, оскільки йому тільки передали цю справу і завершити слідство у встановлений термін не є можливим. До того ж у справі необхідно провести певні слідчі дії.

«Клопотання старшого детектива НАБУ про продовження строку досудового розслідування у кримінальному провадженні - задовольнити. Продовжити строк досудового розслідування у кримінальному провадженні до 6 місяців, тобто до 24 травня 2024 року включно», – йдеться в рішенні.

Нагадаємо, Державне бюро розслідувань викрило депутата на незадекларованих статках на мільйони доларів. Під час обшуків у нього знайшли та вилучили понад чотири мільйони доларів у різній валюті.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024