Архів новин за 03 Вересня 2020

23:09
Рівненським школярам відновлять пільговий проїзд. Таке рішення ухвалила міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Міський голова Володимир Хомко запевнив, що обмежень кількості пільгових місць для дітей не буде, але батькам все ж запропонували перевести школярів в навчальні заклади поблизу місця проживання.
22:09
3-го вересня стало відомо, що в лікарні помер власник підприємства, де під час зварювальних робіт стався вибух. Він став другою жертвою цього інциденту. Цю інформацію Суспільному підтвердили у поліції.
21:09
4 вересня „Рівнеобленерго” проводитиме планові ремонтні роботи, через що на деяких вулицях обласного центру буде тимчасово припинено електропостачання.
20:09
Міністерство соціальної політики розробило низку змін для забезпечення доступу до соціальної допомоги громадян та родин, що її потребують. Суттєві зміни торкнуться питань рівного доступу до державної допомоги, об’єктивності під час її призначення та спрощення оформлення необхідних документів.
19:09
3 вересня відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. В Україні оновили зони карантину в залежності від епідеміологічної ситуації, червону зону розширили.
19:09
3 вересня Рівненський окружний адміністративний суд розпочав розгляд першого із двох судових позовів щодо незаконного ухвалення міською радою детального плану території Басового Кута.
18:09
З 7 вересня на Рівненщині починає діяти нове епідеміологічне зонування. 
17:09
У Рівному на вулиці Хвильового біля обласного управління поліції біля півсотні активістів провели акцію незгоди з діями поліції щодо затримання учасників обстрілу автобуса в Красноградському районі на Харківщині. Акцію організували та провели представники
16:09
У селі Дібрівка Рівненського району розпочато відновлення історичної споруди пожежного депо, що було побудоване чеськими переселенцями в 1923 році. Роботи проводять спільними зусиллями рятувальників Рівненщини та жителів Великоомелянської сільської ради
16:09
Кампанію із системного вирішення актуальних проблем мікрорайонів міста ініціює команда «Слуги Народу» в Рівному.
16:09
У Рівненській центральній міській лікарні у 33 медиків підтвердили коронавірусну хворобу COVID-19. Про це повідомляє пресслужба облдержадміністрації.
15:09
Сьогодні, 3 вересня в Рівненській міській раді засідала комісія з ТЕБ та НС Рівного. Депутати винесли рішення про дозвіл на роботу кільком закладам в Рівному за умови дотримання протиепідемічних заходів.
14:09
Патрульній роті військової частини 3055 у Сарнах, що входить до складу Другої Галицької бригади Національної гвардії України, цього місяця два роки.
13:09
З 1 жовтня монети 25 копійок та банкноти гривні старих зразків, уведені в обіг до 2003 року, перестануть бути платіжним засобом в Україні та ​будуть вилучені з обігу​. 
13:09
У лісах Костопільщини шукають зниклого літнього чоловіка.
12:09
2 вересня минає 75 років від дня закінчення Другої світової війни. На Гощанщині вшанували пам'ять земляків, які боролися за визволення рідного краю.
12:09
Школярі Рівного зможуть скористатися пільгами на проїзд.
11:09
На День міста в Рівному відкрився новий публічний простір – креативний хаб «Вулична Майстерня Міста Рівне».
11:09
Хлопців, які пошкодили футбольне поле у Колоденці знайшли й притягнули до відповідальності.
11:09
Пільговий проїзд для школярів у Рівному відновлять на найближчому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024