Архів новин за 06 Вересня 2020

22:09
Недільного дня, 6-го вересня, у Рівному через необережність мало що не загинув чоловік. Як повідомили у ДСНС, господар оселі поставив на плиту підігрівавати їжу і заснув. Страва підгоряла й задимлювала квартиру.
21:09
Гроші із будинку 34-річного жителя села Дібрівськ організована група злочинців на авто викрала в ту мить, коли дружина поралася на подвір’ї, необачно залишивши ключ до хати у дверях. Почувши підозрілий шум, жінка пішла до будинку і на порозі зіткнулася з незнайомкою. Господиня намагалась її затримати, схопивши рукою за одяг, але тій вдалося вирватися. Вона вибігла та сіла в автомобіль. Зловмисниця винесла з дому господарів селян 6 тисяч гривень і 3800...
20:09
На виконання завдання Президента України Володимира Зеленського Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль доручив Міністру розвитку громад та територій України Олексію Чернишову та в. о. Міністра освіти і науки України Сергію Шкарлету спільно з Держпродспоживслужбою невідкладно провести перевірки закладів освіти в областях на дотримання протиепідемічних правил.
18:09
З початком осінніх холодів і дощів, організм людини стає більш вразливим до проникнення всяких вірусів. Ситуацію погіршує пандемія Covid-19, карантин, через що ми менше виходимо на вулицю. А відсутність сонця та свіжого повітря знижує імунітет. Тож фахівці радять вживати вітаміни.
17:09
З понеділка знову здійснюватимуть посадку та висадку пасажирів поїзди, які курсують через залізничні станції Рівненського району. Це станції Квасилів, Великий Олексин, Обарів, Городок, Рогачів, Грабів, Оржів, Клевань, Новостав, Шпанів, Решуцьк, Кустин, Олександрія, Волошки, Любомирськ. Про це повідомило підприємство "Львівська залізниця".
16:09
Станом на ранок 6 вересня у Рівненській області зареєстрували 28 нових випадків коронавірусної хвороби. Загальна кількість хворих зросла до 9713. Про це інформує Цілодобовий штаб з протидії коронавірусу при Рівненській ОДА.
15:09
6 вересня у неділю рівненські співробітники ДСНС оперативно потушили загорання сміття на площі 50 м.кв. на рівненському сміттєзвалювальному полігоні КАТП-1728. Загорілося вранці о 8:45, неподалік від села Бармаки Рівненського району та хутора Нарада. Про це повідомила пресслужба ГУ ДСНС Рівненської області.
13:09
21-річний острожанин, студент одного з місцевих вишів організував собі стабільне джерело прибутку: незаконно реалізовував місцевій молоді наркотичні засоби. Про це повідомила Здолбунівська місцева прокуратура.
11:09
Головна причина – недотримання дистанції. Рівненські патрульні переконані, що це одна з найпоширеніших причин дорожньо-транспортних пригод.
10:09
Екіпаж поліції вирушив за викликом на вулицю Можайського. За вказаною адресою їх зустрів чоловік поважного віку. Рівнянин розповів, що його дружина недавно померла, діти відмовились і давно не навідують, а грошей на харчування немає.
08:09
Згідно законопроєкту №3796, який у липні 2020 року зареєструвала група з 27 народних депутатів значно розширюється перелік тварин, які підлягають обов’язковій ідентифікації та реєстрації.
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024